Дограмата нет

За нас

Избрали сме своя път в работата с производство и монтаж на дограми, прозорци и врати от различен материал и естество, като следваме призмата: “Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им го прави осмислен”. Вярваме в думите на един от героите във филма “Абсолвента”, в който казва: “Пластиката е бъдещето!” и затова сме избрали нашето име да е dogramata.net за да е показателно за това какво е нашето професионално призвание.

Държим водеща позиция в сектора и предлагаме огромен асортимент от продукти като изработваме всичко по поръчка и индивидуални размери и желания на клиента. Предоставяме доставка и директен монтаж до дома или офиса, като се придържаме всичко това да е на конкурентни цени. Екипа ни е оформен от най- добрите експерти в сферата, способни да направят необходимата предварителна консултация, да вземат правилните размери и да дадат най- точните експертно- технически съвети.

Нашите услуги:

Предлагаме изработка и монтаж на продукти от ПВЦ, дърво и алуминий, както и тяхната поддръжка и ремонт. Материалите с които работим са здрави и леки и имат всички качества за да дадат на едно помещение по- топлоизолираща, шумоизолираща и защитна функция. Смятаме, че това е едно от най- основните качества на всяка сграда за да се чувстват обитателите, в нея, комфортно и уютно. Мисията ни е да караме нашите клиенти да се чувстват удовлетворени и задоволени след професионално извършената ни работа. За тази цел полагаме непрекъснато усилия и се стремим да се развиваме, да се самоусъвършенстваме, да диктуваме пазарните тенденции в бранша и да надграждаме нивото си.

11

Години опит

34

Членове на отбора

12500+

Обслужени клиенти

Гаранция за качество

Фирмата гарантира качеството на своите продукти, както и на услугите по монтиране и ремонт и за това са доказателство множеството положителните отзови на клиентите с които сме работили. За нас успеха се асоциира не с количеството работа, а с качественото й изпълнение. Успехът е личното удовлетворение идващо от оценките от нашите клиенти. При нас ще откриете най- висок клас качество на изработка и продукция на ПВЦ и алуминиеви профили, както и на всички прилежащи допълнения към тях. Екипа ни се съобразява с изискванията на клиентите и техните финансови възможности за да се чувстват спокойни, затова работим бързо, но не правим компромис с качественото изпълнение на задачите си. Знаем, че истинският професионалист не забавя ангажиментите си и влага цялата си енергия за перфектното им осъществяване. Такива се стараем да бъдем и ние, а именно професионалисти. Работим в името на това да осигурим необходимия комфорт на своите клиенти и техните домове

dogramata.net © 2011 - 2021. Цялото съдържание е под защита на авторското право.